ECHIPA

În spatele culiselor, ei sunt oamenii din spatele tuturor actiunilor  Moto AIKON. 

Sorana Cican

O vei gasi mereu in prima linie, fie din punct de vedere profesional, fie din punct de vedere al pasiunilor, printre care si poligonul de tragere.
Este prima atunci cand vine vorba de oameni, este ultima care pleaca dupa un eveniment asigurandu-se ca totul este in regula si toata lumea e ajunsa cu bine acasa. Farmacist de meserie, are undeva ascuns sau prepara imediat un leac pentru suparare, cu administrare imediata. Te poate face sa razi molipsitor sau cum ar spune in termeni medicali “isteric”.

CBR 600RR

Andrei Cherari

Biker doar din 2021 dar recupereaza cat altii in 7 ani. O personalitate pestrita si principii peste care greu si foarte rar trece. Transparent, sincer (prea sincer uneori), analitic, visator dar cu scopuri clare si nobile in spate, zambeste mai rar dar sincer si momentan isi da “doctoratul” in Spontaneitate si Perspective. Pasionat de snoawboarding in sezonul rece. Curiozitatea si setea de a cunoaste (locuri, oameni, culturi) si-o satisface calatorind oriunde si ori de cate ori are ocazia.

CB 600F Honda Hornet

Catalin Andrei Sava

Pasiunea pentru motociclete descoperita de mic copil, insa rider cu propria motocicleta am devenit in 2021.Pentru mine este mai mult decat un hobby, este modul meu de a ma relaxa, de a ma simti liber si fara ganduri. Sunt o persoana super activa si principiile Moto Aikon printre care voluntariat si ajutorarea persoanelor aflate in nevoie au fost motiv de a ma altura unei echipe care rezoneaza cu mine. Imi plac provocarile, sa învăț lucruri noi, sa cunosc oameni noi, sa ma implic si sa fac parte din grupuri de oameni care aduc schimbari in bine in jurul nostru.

Yamaha XJ6 Diversion S

Alexandru Tomici

Sunt pasionat de două roți (cu sau fără motor) de peste 20 de ani, primul meu motor cumpărat de tatăl meu pe când aveam aproximativ 12 ani a fost defect, asta pentru a îmi dezvolta puțin abilitățile mecanice, am reușit cu succes să îl repar și să mă pot bucura de libertatea pe care doar cele două roți o poate da, in prezent dețin cu Kawasaki Vulcan VN 800 și cu același entuziasm mă bucur de această libertate.

Kawasaki Vulcan VN 800

Mihai

Aproape tanar, mai putin si este si frumos, candva a fost si pletos, mai multe auto personale, dar si mijloc de transport pe doua roti.

Te intampina cu o privire inteligenta din spatele unui zambet larg de jur imprejur, asta cand nu este saritor si atent.

Honda NC750

Ovi

De 38 de ani bântui pamântul ăsta, călare pe motoare de 4 ani.

Dețin un BMW R1150GS 2001 cu semnalizări funcționale.

BMW R1150GS 2001

Radu Pirvulescu

Corporatist, părinte, soț, copil.

Motociclist cu acte în regulă de 3 ani, acum conduc BMW F850GS.

BMW F850GS

Șerban Bot

Honesty saves time.

Om. Sot. Tata. Motociclist. Suzuki Hayabusa | gen 2.

Suzuki Hayabusa | gen 2